g. Janez Feldin, tehnologija, ContiTech d.o.o.

Brez te rešitve po meri bi se proizvodnja enostavno ustavila. Sama rešitev nam pomaga pri produktivnosti in preprečuje napake v proizvodnji. Zaradi tega je upravljanje naše proizvodnje sploh možno veliko lažje, vsekakor pa veliko lažje.
g. Janez Vrhovnik, Oddelek za standardizacijo, Iskra d.o.o.

Z IskraLabel smo prihranili čas pri tiskanjanju nalepk in prav tako preprečili možnost napak in izbiro napačnih nalepk. Prav tako smo zelo zadovoljni z odzivnostjo celotne ekipe.
ga. Petra Ferkulj Adam, FER-TRANS d.o.o.

Prilagodljivi, ustrežljivi in aktivni pri delu na izboljšavah/nadgradnjah. Imajo posluh za stranke.
Avtoprevoz Borut Fijavž d.o.o.

Delo s SQ je lažje in enostavneje!
g. Goran Razgoršek, Mešič Transport d.o.o.

S SQ Transom sem zelo zadovoljen. Poslovanje našega transportnega podjetja je postalo preglednejše.
ga. Irena Melavc, MELAVC d.o.o.

S programom SQ Trans sem izredno zadovoljna, saj v le nekaj trenutkih izdam nakladalne naloge, račune in vso ostalo dokumentacijo, ki jo potrebujem za uspešno poslovanje. Imam pregled nad celotnim poslovanjem. Program bi priporočila vsem, ki se ukvarjajo s prevozništvom, saj jim bo močno poenostavil in skrajšal čas potreben za izdelavo dokumentacije.
ga. Vera Jurjevec, Transport Jurjevec Ivan s.p.

Naše izkušnje s programom SQ Trans so zelo dobre. Smo zadovoljni uporabniki, tako da uporabo tega programa priporočam vsem, predvsem pa vsem tistim, ki še vedno uporabljajo zastarele DOS programe, saj SQ Trans nudi mnogo več funkcij, boljšo preglednost, je pa prav tako zelo enostaven za uporabo. Tudi šifrante smo enostavno prenesli v nov program. Zato smo popolnoma brez problemov opravili prehod na ta modernejši in zmogljivejši program.