ga. Petra Ferkulj Adam, FER-TRANS d.o.o.

Prilagodljivi, ustrežljivi in aktivni pri delu na izboljšavah/nadgradnjah. Imajo posluh za stranke.
ga. Senka Šošo, ISCO d.o.o.

Odličan program, koji pored unošenja svih važnih podataka kako za vozače tako i za nas, omogučava i odličnu komunikaciju sa vozačima putem SMS poruka. Priber tim je odličan. Veoma brzo i efikasno odgovarjaju na zahteve korisnika.
g. Jože Klun, tehnologija, Dom-Titan d.d.

SQ Print program za etikete nam je predvsem zmanjšal možnost pojavljanja napak oziroma tiskanja napačnih etiket. Enostavno je poskenirati kodo in videti vse predloge, katere so potrebne za določen delovni nalog...
g. Lado Tomše, vodja informatike, LTH Castings d.o.o.

Zaupanja vreden partner!
g. Igor Mavrič, vodja informatike, Fructal d.d.

Ste dobro podjetje.
g. Matjaž Dolenc, MT Ekspres d.o.o.

SQ Trans je izpolnil vsa naša pričakovanja. Priporočam tudi ostalim transportnim podjetjem!
Avtoprevoz Borut Fijavž d.o.o.

Delo s SQ je lažje in enostavneje!
g. Goran Razgoršek, Mešič Transport d.o.o.

S SQ Transom sem zelo zadovoljen. Poslovanje našega transportnega podjetja je postalo preglednejše.
g. Gregor Mezek, vodja logistike, Danfoss d.o.o.

Za sodelovanje smo izbrali pravega partnerja.
ga. Irena Melavc, Transport Melavc Jože s.p.

"S programom SQ Trans sem izredno zadovoljna, saj v le nekaj trenutkih izdam nakladalne naloge, račune in vso ostalo dokumentacijo, ki jo potrebujem za uspešno poslovanje. Imam pregled nad celotnim poslovanjem. Program bi priporočila vsem, ki se ukvarjajo s prevozništvom, saj jim bo močno poenostavil in skrajšal čas potreben za izdelavo dokumentacije."
ga. Vera Jurjevec, Transport Jurjevec Ivan s.p.

"Naše izkušnje s programom SQ Trans so zelo dobre. Smo zadovoljni uporabniki, tako da uporabo tega programa priporočam vsem, predvsem pa vsem tistim, ki še vedno uporabljajo zastarele DOS programe, saj SQ Trans nudi mnogo več funkcij, boljšo preglednost, je pa prav tako zelo enostaven za uporabo. Tudi šifrante smo enostavno prenesli v nov program. Zato smo popolnoma brez problemov opravili prehod na ta modernejši in zmogljivejši program."
Miha Sprincnik, Goodyear EPE d.o.o.

S podjetjem PRIBER že dolgo sodelujemo na področju označevanja izdelkov ter urejanja interne logistike v proizvodnji. Njihove inovativne in učinkovite rešitve po meri so veliko doprinesle k ureditvi in izboljšanju naših proizvodnih procesov. Aktivno vključevanje v planiranje projektov, vrhunska izvedba in njihova dobra odzivnost je le nekaj ključnih...