Priber računalniški inženiring in storitve

Smo mlado in ambiciozno podjetje, ki se ukvarja z izdelavo programskih rešitev za podjetja. Naše stranke so predvsem mala in srednja podjetja ter zasebniki različnih dejavnosti.

Naš cilj je zagotavljanje kakovostnih in celovitih rešitev na področju programskih in strojnih rešitev. Pri uresničevanju našega cilja se oziramo na trg in potrebe naročnika, ki mu nudimo strokovnost, natančnost, zanesljivost in kreativnost.

Smo prilagodljivo podjetje, ki je pripravljeno sprejemati nove želje in predloge. Zato vsakogar vabimo, da nas seznani s problemom na svojem področju – skupaj ga bomo raziskali in z uporabo našega znanja in izkušenj tudi rešili.

Zgodovina podjetja

Temelji podjetja Priber d.o.o. segajo že 15 let nazaj, ko je ustanovitelj Primožič Bernard pričel z izdelovanjem računalniških programov za različne dejavnosti (programi za društva, programi za vodenje proizvodnje, strojne rešitve).

Edini lastnik podjetja Primožič Bernard je skozi vso omenjeno obdobje pridobival izkušnje na področju IT na različnih projektih preko drugih podjetij, izdeloval rešitve tako za domače stranke kot tudi tuje partnerje s celega sveta.

V letu 2006 pa je ustanovil družbo Priber d.o.o. in se v njej tudi zaposlil. Trenutni kadrovski potencial je 10 ljudi. Poleg redno zaposlenih ljudi Priber d.o.o. trenutno honorarno sodeluje tudi z ljudmi, ki delajo predvsem na razvoju programskih rešitev. Vsi zaposleni so strokovno usposobljeni razvijalci programske opreme, ki imajo ogromno izkušenj tudi na mednarodnih razvojnih projektih.

Naše rešitve za boljšo prihodnost

Priber d.o.o. je razvojno in storitveno podjetje na področju informacijske tehnologije. Čas, v katerem živimo, zaznamujejo hitre spremembe informacijske tehnologije, ki imajo vedno večji pomen na življene posameznika in družbe. Od nas je odvisno, ali bomo znali izkoristiti možnosti, ki nam jih nudijo nove tehnologije.

Poslanstvo in vizija podjetja je postati in ostati eden vodilnih slovenskih podjetij v razvoju informacijskih tehnologij na domačem in tujem tržišču. Želimo doseči zadovoljstvo vseh poslovnih dejavnikov. Zavedamo se, da je zagotovilo za to zgolj lasten razvoj in znanje, ki vam ga nudijo naši zaposleni. Smo zanesljivo podjetje, ki se zaveda konkurence in teži k temu, da je vedno korak pred njo. Sledimo vsem svetovnim trendom in tako je podjetje sposobno zagotoviti celostne rešitve, ki so strokovno konkurenčne vsem podjetjem po svetu.

7 razlogov zakaj izbrati nas

  • Najvišja kakovost programskih rešitev
  • Prilagodljivost naročnikovim željam
  • Kvalitetna podpora in vzdrževanje
  • Možnosti OEM razvoja
  • 100% Zaupanje
  • 100% Brezplačno svetovanje
  • 100% Dvojna garancija