Kaj je SQ Trans?

SQ Trans je najkakovostnejši programski paket za vodenje transportnega podjetja, s katerim boste hitro in enostavno urejali vso potrebno dokumentacijo in to na enem mestu. Zelo hitro lahko izdelate: nakladalne naloge, račune, prevoznice, potne naloge in vso ostalo dokumentacijo v različnih jezikih. Za vas smo poenostavili tudi poslovanje z E-banko, prijavljanje obveznosti v večstranske kompenzacije, seveda ne manjka tudi učinkovit sistem za izterjavo plačil in različne analize poslovanja.

Z računalniškim programom SQ Trans pridobite popolno orodje za vašo transportno pisarno.

Video predstavitev

Kako boste prihranili?

SQ Trans vam omogoča različne načine kako boste prihranili dragocen čas in obenem zmanjšali stroške poslovanja. Predstavljajte si, da bi z enim samim klikom izdelali račun ali poslali vozniku vse potrebne podatke za naklad na SMS ali Garmin navigacijo. Poleg prihranka pri vsakdanjih opravilih vam garantiramo, da boste iz našega programa lahko prenašali podatke neposredno v vašo računovodsko službo in tako zagotovo prihranili pri mesečnem računu za računovodstvo. SQ Trans vam samodejno pripravi tudi datoteke za poslovanje z E-Banko, E-Pobot in izterjavo plačil.

Raziskave so pokazale, da lahko z uporabo programa SQ Trans prihranite tudi do 70% delovnega časa za izdelavo, urejanje in vodenje dokumentacije vašega podjetja.

Glavne prednosti SQ Trans:

  • Pregledne evidence nakladalnih nalogov
  • Optimizirano planiranje prevozov
  • Sledenje tovora in predviden čas razklada
  • Napredni opomniki in popolno vodenje skladišča
  • Pregled dejanskega zaslužka po vozilu ali vozniku
  • RVC in samodejen obračun plač
  • Obračun in analiza stroškov

Mnenja strank

g. Janez Feldin, tehnologija, ContiTech d.o.o.

“ Brez te rešitve po meri bi se proizvodnja enostavno ustavila. Sama rešitev nam pomaga pri produktivnosti in preprečuje napake v proizvodnji. Zaradi tega je upravljanje naše proizvodnje sploh možno veliko lažje, vsekakor pa veliko lažje.”

g. Janez Vrhovnik, Oddelek za standardizacijo, Iskra d.o.o.

“ Z IskraLabel smo prihranili čas pri tiskanjanju nalepk in prav tako preprečili možnost napak in izbiro napačnih nalepk. Prav tako smo zelo zadovoljni z odzivnostjo celotne ekipe.”

ga. Petra Ferkulj Adam, FER-TRANS d.o.o.

“ Prilagodljivi, ustrežljivi in aktivni pri delu na izboljšavah/nadgradnjah. Imajo posluh za stranke.”

Avtoprevoz Borut Fijavž d.o.o.

“Delo s SQ je lažje in enostavneje! ”

g. Goran Razgoršek, Mešič Transport d.o.o.

“S SQ Transom sem zelo zadovoljen. Poslovanje našega transportnega podjetja je postalo preglednejše.”

ga. Irena Melavc, MELAVC d.o.o.

“S programom SQ Trans sem izredno zadovoljna, saj v le nekaj trenutkih izdam nakladalne naloge, račune in vso ostalo dokumentacijo, ki jo potrebujem za uspešno poslovanje. Imam pregled nad celotnim poslovanjem. Program bi priporočila vsem, ki se ukvarjajo s prevozništvom, saj jim bo močno poenostavil…”

ga. Vera Jurjevec, Transport Jurjevec Ivan s.p.

“Naše izkušnje s programom SQ Trans so zelo dobre. Smo zadovoljni uporabniki, tako da uporabo tega programa priporočam vsem, predvsem pa vsem tistim, ki še vedno uporabljajo zastarele DOS programe, saj SQ Trans nudi mnogo več funkcij, boljšo preglednost, je pa prav tako zelo enostaven za uporabo.…”

Funkcije programa SQ Trans

Pošljite povpraševanje

Pokličite nas na 080 26 86 za predstavitev, kako lahko z uporabo SQ Transa zmanjšate vaše stroške!