g. Blaž Štrekelj, WEBER d.o.o.

8. 4. 2021

V podjetju smo potrebovali rešitev za tiskanje etiket za označevanje materiala. Podjetje Priber d.o.o. nam je pripravil vse potrebno glede na zahteve, ki smo jih podali ter tako vzpostavili direktno povezavo z informacijskim sistemom iz katerega pridobiva zahtevane podatke. Na ta način prihranimo čas in zmanjšamo možnost napak.

Preberi več

g. Janez Feldin, tehnologija, ContiTech d.o.o.

27. 9. 2019

Brez te rešitve po meri bi se proizvodnja enostavno ustavila. Sama rešitev nam pomaga pri produktivnosti in preprečuje napake v proizvodnji. Zaradi tega je upravljanje naše proizvodnje sploh možno veliko lažje, vsekakor pa veliko lažje.

Preberi več

ga. Senka Šošo, ISCO d.o.o.

8. 4. 2019

Odličan program, koji pored unošenja svih važnih podataka kako za vozače tako i za nas, omogučava i odličnu komunikaciju sa vozačima putem SMS poruka. Priber tim je odličan. Veoma brzo i efikasno odgovarjaju na zahteve korisnika.

Preberi več

ga. Irena Melavc, MELAVC d.o.o.

5. 5. 2015

S programom SQ Trans sem izredno zadovoljna, saj v le nekaj trenutkih izdam nakladalne naloge, račune in vso ostalo dokumentacijo, ki jo potrebujem za uspešno poslovanje. Imam pregled nad celotnim poslovanjem. Program bi priporočila vsem, ki se ukvarjajo s prevozništvom, saj jim bo močno poenostavil in skrajšal čas potreben za izdelavo dokumentacije.

Preberi več

ga. Veronika Jurjevec, Jure Transport Jurjevec Ivan s.p.

5. 5. 2015

Naše izkušnje s programom SQ Trans so zelo dobre. Smo zadovoljni uporabniki, tako da uporabo tega programa priporočam vsem, predvsem pa vsem tistim, ki še vedno uporabljajo zastarele DOS programe, saj SQ Trans nudi mnogo več funkcij, boljšo preglednost, je pa prav tako zelo enostaven za uporabo. Tudi šifrante smo enostavno prenesli v nov program. […]

Preberi več