Profesionalne NiceLabel rešitve za tiskanje etiket in črtnih kod

NiceLabel je družina profesionalne programske opreme, ki s svojo funkcionalnostjo lahko zadosti potrebam po oblikovanju in tiskanju etiket – od najpreprostejših, do etiket s črtnimi kodami in RFID etiket.

Glede na vaše zahteve vam po vaših željah izdelamo unikatno rešitev za tiskanje etiket in črtnih kod. Podatke za tiskanje lahko pridobimo s povezavo v vaš informacijski sistem. Izdelamo pa vam lahko tudi rešitev za samodejno tiskanje. Prilagojen računalniški program lahko povežemo tudi z različno strojno opremo, saj posamezne funkcije omogočajo tudi raznovrstno povezljivost z različnimi stroji in napravami. Prilagojene rešitve, ki smo jih izdelali za naše uporabnike so kvalitetne, o čemer pričajo tudi naši zadovoljni uporabniki.

100% GARANTIRANO smo najboljši ponudnik za po meri izdelane NiceLabel rešitve. Pokličite nas za BREZPLAČEN nasvet!

Funkcije programa NiceLabel

Mnenja strank

g. Janez Feldin, tehnologija, ContiTech d.o.o.

“ Brez te rešitve po meri bi se proizvodnja enostavno ustavila. Sama rešitev nam pomaga pri produktivnosti in preprečuje napake v proizvodnji. Zaradi tega je upravljanje naše proizvodnje sploh možno veliko lažje, vsekakor pa veliko lažje.”

g. Janez Vrhovnik, Oddelek za standardizacijo, Iskra d.o.o.

“ Z IskraLabel smo prihranili čas pri tiskanjanju nalepk in prav tako preprečili možnost napak in izbiro napačnih nalepk. Prav tako smo zelo zadovoljni z odzivnostjo celotne ekipe.”

ga. Petra Ferkulj Adam, FER-TRANS d.o.o.

“ Prilagodljivi, ustrežljivi in aktivni pri delu na izboljšavah/nadgradnjah. Imajo posluh za stranke.”

ga. Senka Šošo, ISCO d.o.o.

“ Odličan program, koji pored unošenja svih važnih podataka kako za vozače tako i za nas, omogučava i odličnu komunikaciju sa vozačima putem SMS poruka. Priber tim je odličan. Veoma brzo i efikasno odgovarjaju na zahteve korisnika.”

g. Igor Mavrič, vodja informatike, Fructal d.d.

“Ste dobro podjetje.”

Avtoprevoz Borut Fijavž d.o.o.

“Delo s SQ je lažje in enostavneje! ”

Pošljite povpraševanje

Pokličite nas na 080 26 86 za predstavitev, kako lahko z uporabo NiceLabel zmanjšate vaše stroške!