Platinasta AAA bonitetna odličnost 2024

Objavljeno: 20. 5. 2024

S ponosom sporočamo, da smo prejeli prestižni certifikat Platinasta AAA bonitetna odličnost za leto 2024, ki ga podeljuje Dun & Bradstreet. To prestižno priznanje poudarja našo zavezanost finančni odličnosti in zanesljivosti ter nas uvršča med vrhunska podjetja v panogi.

Kaj je certifikat Platinasta AAA bonitetna odličnost?

Platinasti certifikat bonitetne odličnosti AAA je ugledno priznanje podeljeno s strani podjetja Dun & Bradstreet, vodilno svetovno podjetje na področju poslovne analitike in vpogleda v podatke. Certifikat je na voljo le za podjetja, ki so izkazala izjemno finančno stabilnost in kreditno sposobnost. Podjetje je upravičeno do platinaste AAA bonitetne odličnost, v kolikor vsaj tri leta zapored vzdržuje najvišjo raven kreditne sposobnosti in zlato bonitetno odličnost AAA.

Zakaj je ta dosežek pomemben?

Prejem certifikata platinasta AAA bonitetna odličnost pomeni, da smo zanesljiv poslovni partner z nizkim tveganjem. To certificiranje temelji na natančni analizi računovodskih izkazov in drugih dinamičnih kazalnikov, kar zagotavlja, da so certificirana podjetja finančno trdna in pripravljena na nadaljnji uspeh. Doseganje tega statusa nakazuje na zelo majhno verjetnost, da bomo v naslednjih dvanajstih mesecih naleteli na finančne težave, kot so stečaj, prisilna poravnava ali likvidacija.

Kaj to pomeni za naše partnerje in stranke?

  1. Zaupanje in zanesljivost:
    • Ta certifikat je dokaz našega finančnega zdravja in operativne odličnosti, zaradi česar smo zaupanja vreden partner za stranke, dobavitelje in vlagatelje. Vsem deležnikom zagotavlja našo sposobnost izpolnjevanja finančnih obveznosti in vzdrževanja dolgoročnih poslovnih odnosov.
  2. Izboljšano poslovno zaupanje:
    • S tem priznanjem lahko naši partnerji povečajo zaupanje v naše poslovanje. Status Platinasta AAA bonitetna odličnost kaže na našo zavezanost k ohranjanju visokih standardov finančne integritete in operativne odličnosti.
  3. Konkurenčna prednost:
    • Biti član elitne skupine podjetij s tem certifikatom nam zagotavlja konkurenčno prednost na trgu. Poudarja našo predanost najboljšim poslovnim praksam in našo sposobnost za trajnostno rast in inovacije.

O Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet je svetovno priznana bonitetna agencija, ki podjetjem zagotavlja komercialne podatke, analitiko in vpoglede. Njihov certifikat kreditne sposobnosti je zelo cenjen po vsem svetu in služi kot merilo za zanesljivost in uspešnost poslovanja. Certifikat Platinasta AAA bonitetna odličnost je njihovo najvišje priznanje, ki odraža izjemno kreditno sposobnost in finančno stabilnost.

V Priber smo ponosni na ta dosežek in zavezani k spoštovanju standardov, ki so nam prinesli to priznanje. Ta nagrada nas motivira, da še naprej zagotavljamo odličnost v vseh naših poslovnih prizadevanjih in zagotavljamo, da še naprej ostanemo zaupanja vreden in zanesljiv partner v panogi.

Nazaj na novice