Priber d.o.o. je prejemnik AAA certifikata bonitetne odličnosti

Objavljeno: 23. 6. 2020

priber_aaa

Mednarodna hiša Bisnode, ki deluje v 19 evropskih državah, nam je ponovno podelila certifikat bonitetne odličnosti, ki potrjuje, da dosegamo mednarodni standard bonitetne odličnosti.

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja visoko nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov, ki temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12-ih mesecih.

Prejeti certifikat predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi z zavarovalnicami, bankami ter ostalimi poslovnimi partnerji.

Vsi radi sodelujemo z zanesljivimi in zaupanja vrednimi partnerji, prejet certifikat pa, poleg vseh naših obstoječih referenc in zadovoljnih uporabnikov, potrjuje, da smo zanesljiv in zaupanja vreden poslovni partner.

Vabim vas, da optimizacijo vašega poslovanja zaupate nam in našim specializiranim rešitvam, ki jih že vrsto let uspešno vpeljujemo v logistična in proizvodna podjetja.

Za 100% brezplačno svetovanje, smo vam na voljo preko kontaktnega obrazca ali osebno.

#transport #logistics #software #labelprinting #barcodeprinting

Nazaj na novice