Priber se je pridružil OKI kot Shinrai Partner

Objavljeno: 3. 4. 2024

V podjetju Priber z veseljem objavljamo naše novo partnerstvo z OKI in sicer kot uradnim Shinrai partner. Sodelovanje prinaša dodatne koristi končnim uporabnikom, saj bo dodatno razširilo našo ponudbo strojne in programske opreme, kar zagotavlja celovito rešitev za tiskanje vse na enem mestu.

Kaj partnerstvo prinaša našim uporabnikom ?

Kot OKI Shinrai partner lahko nudimo neprimerljive računalniške rešitve za tiskanje z integrirano OKI inovativno tehnologijo. Ta sinergija omogoča uporabnikom edinstveno izkušnjo, kjer je na voljo vse na enem mestu, od programske do strojne opreme, visokokakovostne tiskalnike, potrošni material in napredne programske rešitve, kot sta SQ Label in SQ Print.

O OKI

OKI je vodilni proizvajalec industrijskih tiskalnikov, prepoznano po inovativni uporabi digitalne LED tehnologije. Z več kot 30-letnimi izkušnjami OKI velja za pionirja na tem področju, kar potrjuje razvoj napredka, vrhunsko kakovost tiskanja, zanesljivost in hitrost. Tiskalniki OKI so kompaktni, okolju prijazni in zmožni tiskanja na širok nabor medijev. Zaradi njihove predanosti tehnološki odličnosti in zadovoljstvu strank so zaupanja vreden partner za podjetja po vsem svetu.

 O Priber

Priber je vodilni ponudnik napredne programske opreme za označevanje in tiskanje, predan zagotavljanju inovativnih rešitev, in izjemnimi storitvami za uporabnika. Naše partnerstvo z OKI izpostavlja našo zavezo k dobavljivosti najboljših tehnologijo v svojem razredu in celovito podporo.

S pridružitvijo OKI Shinrai Partner programu smo izboljšati ponudbo naših storitev in vam zagotoviti vrhunske rešitve za tiskanje, ki vam prinašajo boljše poslovne rezultate.

Prednosti za končnega uporabnika

 1. Integrirane rešitve:
  • Vse na enem mestu: Olajšajte si naročila tiskalnikov, potrošnega materiala in programskih rešitev preko enega samega ponudnika. Celostni pristop zagotavlja združljivost in poenostavljanje postopka nabave.
 2. Najsodobnejša tehnologija:
  • OKI je svetovno znan po svoji uveljavljeni digitalni tehnologiji LED tiskalnikov, prepoznani po svoji zanesljivosti in vrhunski kakovosti barv. To partnerstvo vam zagotavlja dostop do najnovejših tehnologiji tiskanja. OKI-jeva LED tehnologija ponuja številne prednosti, vključno z enostavnim vzdrževanjem, vrhunsko kakovostjo tiskanja, hitrejšimi hitrostmi tiskanja, kompaktno velikostjo in prijaznostjo do okolja.
 3. Dodatna ponudba:
  • SQ Label: Programska oprema za poenostavljeno oblikovanje in tiskanje etiket z zagotavljanjem profesionalne kvalitete.
  • SQ Print: Računalniška rešitev z robustno zmogljivostjo upravljanja tiskanja, ki zagotavljajo učinkovitost in natančnost vaših postopkov tiskanja.
 4. Vrhunska podpora in izobraževanje:
  • Kot del partnerskega programa Shinrai smo deležni obsežnega usposabljanja in podpore OKI. Našo ekipo sestavljajo strokovnjaki z več kot 20 let izkušenj, kar prinaša izjemne uporabniške storitve z zagotovitvijo doprinosa pri rešitvah za tiskanja.

Zakaj izbrati Priber in OKI?

 • Vsestranskost in prilagodljivost: Tiskalniki OKI se uporabljajo za različne panoge, vključno s maloprodajo, zdravstvom, izobraževanjem in drugimi. Ne glede na to, ali potrebujete tiskanje velikih količin ali specializirane aplikacije, kot so oznake in etikete, lahko naše kombinirane rešitve zadovoljijo vaše raznolike poslovne potrebe.
 • Zanesljivost in inovativnost: OKI-jeva zavezanost inovacijam in zanesljivosti se ujema z našo predanostjo zagotavljanju visokokakovostnih izdelkov in storitev. Skupaj vam zagotavljamo prednosti robustne in najsodobnejše tehnologije.
 • Brezhibna integracija: Naše rešitve so zasnovane z možnostjo brezhibnega integriranja z vašimi obstoječimi sistemi, kar izboljšajo učinkovitost delovnega procesa in skrajšajo čas nedelovanja.

Raziščite naše rešitve

Odkrijte prihodnost tiskanja s Priber in OKI. Izvedite več o tiskalniku OKI P1050 in spoznajte, kako lahko naše celovite rešitve spremenijo vaše poslovanje, z obiskom www. color-label-printer. com – našo uradno spletno stran tiskalnika OKI P1050.

To partnerstvo z OKI je dokaz naše predanosti zagotavljanju vrhunskih, vseobsegajočih rešitev tiskanja za naše uporabnike. Veselimo se pozitivnega doprinosa, ki ga bo to z vašim sodelovanjem prineslo in priložnosti ustvarjeno za vaše podjetje.

Nazaj na novice