Pridružite se nam na LabelExpo Americas 2024!

Objavljeno: 8. 7. 2024

Navdušence nad industrijo in naše cenjene uporabnike lepo vabimo na LabelExpo Americas 2024. Letošnji sejem obljublja ogromno inovacij in napredka v svetu označevanja.

Podrobnosti:

  • Datum: 10. – 12. September 2024
  • Lokacija: Chicago, IL – USA
  • Stojnica: 3806

Zakaj nas obiskati?

  1. Eksluzivna predstavitev: Bodite med prvimi in spoznajte našo najnovejšo računalniško rešitev – SQ Automation Professional 2024.
  2. Vpogled v industrijo: Spoznajte dodatne podrobnosti in detajle programske opreme za označevanje, tiskanje nalepk in nalepk s črtno kodo.
  3. Mreženje: Povežite se z vodilnimi v industriji in pridobite vpogled v najnovejše trende in tehnologije.
  4. SQ Label predstavitev v živo:

SQ Label – Naredite razliko z novo programsko opremo za oblikovanje in tiskanje etiket ter črtnih kod

Za vse svoje potrebe spoznajte popolno rešitev za označevanja z obsežnim programskim paketom SQ Label. SQ Label je zasnovan za podjetja vseh velikosti, ki zagotavlja učinkovito in zanesljivo tiskanje črtnih kot in nalepk ter izboljša operativne učinkovitosti v različnih sektorjih.

Programska oprema SQ Label ponuja uporabniku prijazne funkcije in intuitiven vmesnik z osnovnimi orodji za enostavno označevanje. Podprt je širok nabor tiskalnikov in zagotavlja vsestranskost in profesionalne kvalitete tiskanja etiket za kakršen koli namen.

Z visoko zmogljivimi funkcijami, optimiziranimi za sektorje z zahtevami po naprednejših rešitvah za označevanje, programska oprema SQ Label vključuje specializirana orodja za obojestransko označevanje kablov in žic tiskanje ter integriran katalog izdelkov, zaradi česar je nepogrešljiv za različne industrije.

NOVO! Izboljšajte vaš delovni proces na višjo razen z avtomatizacijo procesa označevanja in integracijo z obstoječimi sistemi. Podprti so različni sprožilci tiskanja in napredna obdelava podatkov za dinamično pripravo etiket, kar zagotavlja natančnost in dodatno varnost.

Izboljšajte učinkovitost proces tiskanja etiket s prilagodljivim uporabniškim vmesnikom z možnostjo izpolnitve posebnih zahtev in celovitost podatkov, ter tako zmanjšate količino odpadkov in izboljšano produktivnost s hitrim tiskanjem brez napak.

Spoznajte nove priložnosti in se pridružite SQ Label reseller-jem, ki končnim uporabnikom ob nudenju potrošnega materiala zagotavljajo vrhunsko rešitev za označevanje »vse v enem«, z možnostjo prilagoditve vaši blagovni znamki.

Uporabite hashtag-e #LabelexpoAmericas2024, #sqlabel, #labelingsoftware, #labelprinting in #barcodelabels ter se pridružite in delite svoje izkušnje!

Veselimo se srečanja z vami ter vašega obiska na dogodku! S skupnimi močmi raziščimo prihodnost označevanja!

Nazaj na novice