Transportna podjetja upravičena do 2.580 EUR bonusa in nižjega davka na dobiček za leto 2019!

Objavljeno: 16. 12. 2019

Dokazano je, da je za uspešno poslovanje potrebnih več dejavnikov, eden najpomembnejših pa je interna organizacija poslovanja. Veliko uspešnih logističnih in transportnih podjetij za obvladovanje interne organizacije že vrsto let uporablja računalniško rešitev SQ Trans, ki jim omogoča boljše rezultate brez dodatnih obveznosti ali porabe dodatnega časa.

 

oviteksqtrans “Ne odlašajte in se pridružite uspešnim transportnim podjetjem ter izboljšajte poslovanje.” SQ Trans je najsodobnejši specializirani programski paket za vodenje transportnega podjetja, s katerim boste hitro in enostavno postavili poslovanje vašega transportnega podjetja na najvišji nivo. Brez da bi potrebovali kakršno koli računalniško predznanje, boste na enem mestu pridobili evidenco nakladalnih nalogov, prevoznic, računov in vseh ostalih potrebnih evidenc, ki so zahtevane za dobičkonosno vodenje transportnega podjetja. Poleg internega poslovanja SQ Trans omogoča tudi poenostavljeno in predvsem cenejše poslovanje z banko, ne manjka pa tudi učinkovit sistem za izterjavo plačil s pomočjo katerega boste dosegli krajše plačilne roke, brez da bi za to najemali drage finančne svetovalce.

Raziskava, v kateri so bili vključeni uporabniki, ki program uporabljajo že vsaj 5 let, je pokazala, da so z uporabo SQ Transa prihranili tudi do 77% časa za vodenje vse potrebne dokumentacije.

Pridružite se uspešnim transportnim podjetjem, ki že vrsto let uporabljajo SQ Trans rešitev in s pomočjo tega orodja zmanjšajte stroške ter zaslužite več.

 

Leto 2020 že trka na vrata, kar pomeni, da imate sedaj super priložnost, da novo leto pričnete z novim elanom in interno organizacijo podjetja pričnete upravljati z najsodobnejšo rešitvijo za vodenje transportnega podjetja.

Do 20.12.2019 so vam na voljo različne ugodnosti na podlagi katerih pridobite 2.580 EUR ugodnosti. Edino, kar morate storiti vi, je da z novim letom pričnete uporabljati SQ Trans programsko opremo, s pomočjo katere boste garantirano optimizirali vaše poslovanje.

Investicijo v SQ Trans programsko opremo lahko pri oddaji davčne napovedi uveljavljate tudi kot investicijsko olajšavo, na podlagi katere boste letos plačali manj davka na dobiček, investicija pa se vam bo s časom v celoti povrnila sama.

V kolikor vas zanima več, so vam vse podrobnosti na voljo na naslednji povezavi.

Zaradi bližine novega leta in s tem povečanega povpraševanja imamo omejene kapacitete, zato predlagam, da čimprej potrdite vaše naročilo in se pridružite ostalim zadovoljnim uporabnikom.

Lep pozdrav,

Bernard Primožič
direktor
bernardpodpis

P.S.

V primeru dodatnih vprašanj sem vam osebno na voljo preko kontaktnega obrazca ali na brezplačni telefonski številki 080 28 86.

Nazaj na novice