FAQ

Ali lahko s SQ Transom zmanjšam stroške računovodstva?
Večina naših strank, ki uporablja funkcije za povezavo z računovodstvom, mesečno prihrani toliko, da so investicijo v SQ Trans rešitev povrnili prej kot v enem letu.

Ali lahko izdelam zbirni račun?
Obstajajo različne oblike zbirnega računa. Glede na vaše zahteve vam lahko nastavimo izpis računa, da popolnoma ustreza vašim zahtevam.

Ali obstajajo izpisi v različnih jezikih?
Nakladalne naloge, račune in ostali dokumente se dodatno lahko izpisuje v vseh glavnih svetovnih jezikih (angleščina, nemščina, španščina, francoščina, italijanščina, srbščina, hrvaščina). Program po preklopu jezika samodejno prevede dokument, ki ga takoj vidite na ekranu.

Ali lahko pošiljam dokumente direktno iz programa po E-Pošti?
V SQ Transu je možno pošiljanje nakladalnih nalogov in računov direktno iz programa skupaj z vašim skeniranim podpisom, v kolikor to seveda želite.

Ali lahko dokumente shranim v PDF datoteko?
Shranjevanje vseh dokumentov v PDF datoteko je možno.

Ali lahko nakladalni nalog vsebuje logotip mojega podjetja?
Vse dokumente v sklopu namestitve brezplačno opremimo z vašim logotipom in vašimi podatki, ki jih pripravi naš dizajner glede na medsebojni dogovor.

Ali obstajajo cenejše verzije programa?
SQ Trans obstaja v 3 različicah in sicer BASIC, ORIGINAL in PROFESSIONAL. Za več informacij prosim pokličite našo brezplačno številko 080 26 86.

Ali lahko program deluje skupaj s sledenjem?
SQ Trans omogoča direktno povezavo s sistemom za sledenje SQ Track, ki smo ga v celoti razvili v našem podjetju in je plod slovenskega znanja in naših dolgoletnih izkušenj.

Ali je možno prenesti plačila v E-Banko?
Večina SQ Trans uporabnikov dnevno prenaša plačilne naloge v E-Banko in na tak način prihrani veliko časa, saj jim ni potrebno enakega dela opravljati večkrat. V SQ Transu je to zelo poenostavljeno.

Ali se da izdelati E-račun?
E-Račun se pripravi v SQ Transu, ki se ga nato digitalno podpiše in pošlje preko E-banke.

Ali program omogoča tiskanje CMR dokumentov?
Tiskanje CMR dokumentov direktno iz programa je možno. SQ Trans v kombinaciji z našim programom za tiskanje črtnih kod omogoča tudi enostavno tiskanje etiket za naslove kot tudi tiskanje paletnih listov in črtnih kod.

Ali lahko iz programa tiskam etikete za naslove?
To je možno nastaviti v kombinaciji s programom SQ Label za tiskanje.

Ali moram podatke arhivirati ročno?
Podatke lahko arhivirate ročno, vendar se večina naših uporabnikov odloči za arhivirni program, ki vse podatke arhivira samodejno. Opcijsko je omogočeno tudi 256 bit šifrirano oddaljeno shranjevanje podatkov v naš data center, kjer naši tehniki dnevno preverjajo ali se arhiv izdeluje in vam tako prihrani čas.

Ali program podpira črtne kode za skladišče?
Možnosti tiskanja črtnih kod so, vendar je potrebno pred izvedbo uskladiti zahteve in željen rezultat.

Ali lahko v elektronski arhiv shranim še kaj drugega kot le CMR dokumente?
Elektronski arhiv v SQ Transu omogoča shranjevanje vseh vrst priponk. To pomeni, da lahko k posameznemu nalogu ali računu priložite vso spremljajočo dokumentacijo (prejete naloge, CMR dokumente, dobavnice, …) Omogočeno je tudi skeniranje direktno v SQ Trans z enim samim klikom. Prihranek časa je ogromen.