ga. Karin Antončič, LESTRANS d.o.o.

20. 12. 2023

Že nekaj časa uporabljamo SQ Trans in smo zelo zadovoljni. Če bi me kdo vprašal, katero programsko opremo uporabljamo za vodenje transporta, bi z veseljem odgovorila, da je to SQ Trans in da ga priporočam.

Preberi več

ga. Anja Novak, VIRNEK d.o.o.

20. 11. 2023

Nakup programa SQ Trans je bistveno pripomogel k boljši učinkovitosti v našem transportnem podjetju. Priber nam je svetoval in dobavil tudi primerno strojno opremo za naše potrebe v transportnem podjetju.

Preberi več

g. Janez Feldin, tehnologija, ContiTech d.o.o.

27. 9. 2019

Brez te rešitve po meri bi se proizvodnja enostavno ustavila. Sama rešitev nam pomaga pri produktivnosti in preprečuje napake v proizvodnji. Zaradi tega je upravljanje naše proizvodnje sploh možno veliko lažje, vsekakor pa veliko lažje.

Preberi več

ga. Irena Melavc, MELAVC d.o.o.

5. 5. 2015

S programom SQ Trans sem izredno zadovoljna, saj v le nekaj trenutkih izdam nakladalne naloge, račune in vso ostalo dokumentacijo, ki jo potrebujem za uspešno poslovanje. Imam pregled nad celotnim poslovanjem. Program bi priporočila vsem, ki se ukvarjajo s prevozništvom, saj jim bo močno poenostavil in skrajšal čas potreben za izdelavo dokumentacije.

Preberi več

ga. Veronika Jurjevec, Jure Transport Jurjevec Ivan s.p.

5. 5. 2015

Naše izkušnje s programom SQ Trans so zelo dobre. Smo zadovoljni uporabniki, tako da uporabo tega programa priporočam vsem, predvsem pa vsem tistim, ki še vedno uporabljajo zastarele DOS programe, saj SQ Trans nudi mnogo več funkcij, boljšo preglednost, je pa prav tako zelo enostaven za uporabo. Tudi šifrante smo enostavno prenesli v nov program. […]

Preberi več